G-KG450JNZBJ
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kakolassa Tapahtuu

 

 

Mukana Portsan pihamarkkinoilla!

Cafe Kakola ja Kakolanmäen museo ovat mukana Portsan pihamarkkinoilla 14.8.2022. Palvelemme normaalisti klo 11-19. 

Eikö sinulla ole omaa pihaa, mutta haluaisit osallistua tähän mukavaan tapahtumaan? Ota yhteys info@kakolankruunu.fi! Haluamme tarjota Cafe Kakolan pihalta muutaman myyntipaikan "pihattomille". Erityisen lämmöllä toivotamme tervetulleiksi antiikki- ja vintage-esineiden sekä lastenvaatteiden myyjät. Huom. otathan oman pöydän mukaasi.

Taiteiden yö Kakolankruunussa 11.8.2022

Tervetuloa viettämään taiteiden yötä Kakolankruunuun! Kakolanmäen museossa järjestetään opastettu ”Yö museossa”-kierros, jossa kuulet vankilapaoista ja vankien elämästä Kakolassa. Opastettu museokierros alkaa klo 21 ja kesto on 30 minuuttia. Lipun hinta on 10€/hlö. Voit varmistaa paikkasi sähköpostiosoitteesta info@kakolankruunu.fi
 
 
Nauti tunnelmallisesta illasta ystävien kanssa vankilanjohtajan pihapiirissä herkutellen ja pihapelejä pelaillen.
Ilta tarjoaa myös livemusiikkia, kun duo Strongbacks-Vahvaselät astuvat lavalle klo 20 ja 21.30! Virvokkeiden kanssa voit nauttia mm. vohveliannoksista ja suolaisista herkuttelulautasista.
Café Kakola ja Kakolanmäen museo ovat auki taiteiden yönä 11.8. poikkeuksellisesti klo 22 asti.
 
 

 

Kakolankruunu juhannustauolla viikon 25!

 

Olemme avoinna 28.6.-14.8.2022: 

 ma-pe klo 13-19

la-su klo 11-19

 

 

Cafe Kakola ja Kakolanmäen museo avautuu jälleen pe 3.6.2022!

Tervetuloa vankilanjohtajan pihapiiriin! Isolla pihallamme on väljää ja pöydät ovat kaukana toisistaan. Lapset voivat leikkiä ja aikuiset nauttia rauhassa virvokkeita ja leivonnaisia. Lemmikeille tarjolla vettä.

 

 

 

 Lämpimästi tervetuloa!

Voit järjestää juhlat, tapahtuman tai vaikka kaverien tai sukulaisten tapaamisen Kakolanmäen museoon tai Cafe Kakolaan. Ota yhteyttä ja sovitaan sopiva ohjelma ja tarjoilu.

Kakolanmäen museo suljettu talvikaudella.